Καλωσορίσατε στη διαδικτυακή σελίδα του ανθοπωλείου First Day.

seaside 07

Το κατάστημα First Day με έδρα το Παλαιό Φάληρο και πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης, κατέχει μία από τις ηγετικές θέσεις στην εγχώρια αγορά, καλύπτοντας ανάγκες που ξεκινούν από την λιανική πώληση λουλουδιών και συνθέσεων, τη διακόσμηση εκδηλώσεων και εταιρικών events, την διακόσμηση οικιών για γενέθλια και επετειακά parties και το styling του γάμου και της βάπτισης σας με τις πιο ιδιαίτερες ιδέες από επαγγελματία στυλίστα-ανθοδέτη που θα σας προτείνει ξεχωριστές ιδέες για την οργάνωση της εκδήλωσης σας σε ότι αφορά την διακόσμηση σε λουλούδια, φυσικά υλικά , ιδέες για δώρα γάμου, μπομπονιέρες .

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Λευτέρης Μαθιουδάκης, ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια με στόχο να μοιραστεί την αγάπη του για τα άνθη και την διακόσμηση, τα οποία σταδιακά κατέκτησαν μια θέση στα καλύτερα της ελληνικής αγοράς.

seaside 08

 Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη, όποια και αν είναι αυτή, όσο απαιτητική σε όγκο και χρόνο υλοποίησης. Είναι χαρά μας να σας υποδεχθούμε στον σύγχρονο χώρο μας και να σας ενημερώσουμε παρουσιάζοντάς τις ιδέες μας. Σας καλούμε να γνωρίσετε από κοντά την ποιότητα που χαρακτηρίζει εμάς, τα άνθη που προσφέρουμε και τις υπηρεσίες μας.

Όσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι πρώτες ύλες, άλλο τόσο παίζει και το προσωπικό (ανθοδέτες, οδηγοί, εξυπηρέτηση πελατών, λογιστήριο). Όλα πρέπει να λειτουργούν σωστά για να έχουμε άριστα αποτελέσματα. Οι ανθοδέτες μας είναι άνθρωποι με αγάπη για τα λουλούδια, με εμπειρία στο χώρο της ανθοδετικής, πτυχιούχοι στον τομέα και με διαρκή εκπαίδευση.

 

Σας ευχόμαστε μια ωραία ξενάγηση στο διαδικτυακό κατάστημά μας.

Ελευθέριος Μαθιουδάκης.