Μοναδικές Δημιουργίες για Κάθε Περίσταση

Παρέχουμε με αγάπη και δημιουργικότητα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες στολισμού για κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας. Ο στόχος μας είναι δώσουμε ζωή, χρώμα και χαρακτήρα σε αυτές, δημιουργώντας το πιο όμορφο και αξέχαστο σκηνικό.

Ο γάμος που ονειρεύεστε, η βάφτιση του μικρού σας αγγέλου, τα γενέθλια του αγαπημένου σας προσώπου και κάθε άλλο σημαντικό κοινωνικό γεγονός αποτελεί για εμάς την έμπνευση για μοναδικούς στολισμούς πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Η πίστη μας στην πραγματική εξατομίκευση της εμπειρίας σας και η αποφασιστικότητά μας να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη  ξεπερνώντας κάθε προσδοκία είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να μας επιλέγουν οι συνεργάτες μας.

Η γη γελάει με λουλούδια.

-Ralph Waldo Emerson

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι αποτέλεσμα του έργου μιας ομάδας η οποία είναι άρτια καταρτισμένη. Με τον αυστηρό επαγγελματισμό αλλά και την αγάπη για τη δουλειά μας κατορθώνουμε να ξεχωρίζουμε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας αφήνοντας έτσι πάντα τους πελάτες μας ικανοποιημένους. Για μας κάθε στολισμός είναι μοναδικός γι΄αυτό και σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε, επιδιώκουμε την επαφή και κατανόηση των πελατών μας ώστε το αποτέλεσμα να είναι προσαρμοσμένο ακριβώς στα μέτρα τους.

Γάμος

Για το First Day Events κάθε γάμος είναι ξεχωριστός. Ο στόχος μας είναι κάνουμε μοναδική τη πιο σημαντική στιγμή για τη ζωή ενός ζευγαριού.Η προσωπική επαφή με το ενδιαφερόμενο ζευγάρι μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το ύφος του γάμου που σας ταιριάζει για να εντυπωσιάσετε και να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας αλλά και να αποτυπώσετε την προσωπικότητά σας σε λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά εκείνη την ημέρα. Με την 20ετή εμπειρία μας στον χώρο, τις πρωτότυπες ιδέες μας, την άψογη οργάνωσή μας και τον επαγγελματισμό μας θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την κάθε λεπτομέρεια του γάμο σας, εξοικονομώντας σας χρόνο και εξασφαλίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Βάπτιση

Η ομάδα του First Day Events θα φροντίσει να κάνει αξέχαστη την βάπτιση του παιδιού σας, καθώς θα επιμεληθεί ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για το ύφος που θα θέλατε να έχει η βάπτισή σας. Με βάση αυτό, οι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν διάφορες εναλλακτικές, βάση των αναγκών σας μέχρι να καταλήξουμε στο ιδανικότερο για εσάς. Η πολυετής εμπειρία μας στους στολισμούς βαπτίσεων μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τα εξαιρετικά προϊόντα μας.

Εvents – Vip Events

Τα λουλούδια και η διακόσμηση με αυτά ενός σημαντικού γεγονότος για εσάς είναι το πάθος μας και ανεξάρτητα αν είναι μικρό η μεγάλο δεσμευόμαστε για αποτέλεσμα που θα σας εκπλήξει. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα στολισμούς εκδηλώσεων με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες απόλυτα ταιριαστές στις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητες του γεγονότος. Είτε είναι ο εορτασμός ενός ξεχωριστού γεγονότος, όπως γενέθλια είτε μία μεγαλύτερη εκδήλωση θα φροντίσουμε να μετατρέψουμε τον χώρο και τη στιγμή σε μία από τις πιο ζωντανές και ομορφότερες.

Υπηρεσίες προς Επαγγελματίες

Το First Day Event προσφέρει ποιοτικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες στολισμού και διακόσμησης σε επαγγελματίες είτε πρόκειται για μία δική τους διοργάνωση είτε πρόκειται για λογαριασμό κάποιου τρίτου. Η μεγάλη εμπειρία της ομάδας στην διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων και οι ποικίλες συνεργασίες μας με επαγγελματίες μας καθιστά πλέον ειδικούς στον χώρο. Μια επικοινωνία με τους καταρτισμένους συνεργάτες μας θα σας πείσει.

Ελάτε να σας ταξιδέψουμε. Αφήστε μας να σας εντυπωσιάσουμε.

Μιλησέ μας για το δικό σου Event